Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha nincs gyógyszer a koronavír...

Ha nincs gyógyszer a koronavírusra a meggyógyultak mitől gyógyultak meg?

Figyelt kérdés
2020. febr. 3. 08:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

#10 Ez a ráta sem logikailag, sem modellezés szempontjából sem sehogy nem állja meg a helyét.

Csacsiság.

Akkor maximum időben x beteg első 4 hetes túlélésére lehetne számolni... de ott is rengeteg kérdőjel van. Ki mikor mennyi idő alatt fertőződik meg és hal meg.

A külföldi adatok eddig helytállóak. Tehát a legtöbb haláleset valószínűleg a túlzsúfolt wuhani kórházaknak köszönhető.

Persze ha 20000 beteg lenne Bp-n akkor ugyanúgy itthon is magas lenne ez a szám sajnos. Mert a stadionokban nincsenek ágyak és lélégeztető gép.

2020. febr. 3. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
14%

Nem gyógyulnak meg, meghalnak, ez a szomorú valóság.

Azért van a pánik világszerte.

Jöhet a lepontozás, pedig csak az igazat írtam.

2020. febr. 4. 02:10
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Igazat? Ki szerint?

Érdekes módon külföldön még senki nem halt meg 1 embert kivéve.

Annyi, hogy az eddig ismert adatokból az következik, hogy kb 1/3-a a betegeknek intenzív kezelésre szorul. Akár lélegeztetőgépre is.

Na most Wuhanban az agyonzsúfolt kórházban erre esély nincs, hogy 20000 beteget ápoljanak. Persze hogy halnak az emberek.

2020. febr. 4. 02:18
 14/16 anonim ***** válasza:
43%

Te ezt honnan tudod, talán voltál Wuhanban?

szerintem ez lehet a mindenkori valós helyzet:

[link]

2020. febr. 4. 03:35
 15/16 anonim ***** válasza:
18%

Én még nem láttam felgyógyultat hiteles orvosi leletekkel,beszámolókkal,interjúkkal hogy mikor és hol kapta el,mik voltak az első tünetek, mennyi idő alatt jött helyre..Ha így lenne már az arcunkba tolta volna a média és lengetné,mint a győzelmi zászlót,egy csokor virágot pedig bárki kezébe nyomhatnak egy fénykép erejéig...a tények viszont önmagukért beszélnek,túl nagy a felhajtás körülötte ugyanakkor kevés a hiteles infó pl. a lefolyásról. Ha ennyire kicsi a halálozás minek ekkora óvintézkedés világszerte?Aki továbbra is elhallgatott adatok,kirakat számok alapján akar kombinálni az tegye,de én láttam olyan kórházban titkokban készített videókat ahol 5 percenként 8-an haltak és narancssárga zsákokban hordták ki őket autókba gyűjtve égetésre és kínai,angol oldalakon beszámolókat fertőzött térségekből és bizony nem olyan rózsás a helyzet,mint az első járvány idején...

Egyik nővér szerint pl. nem feltétlen lázzal kezdődik hanem kisebb vörös kiütésszerű pöttyök jelennek meg a testen fekete tetővel ami egyáltalán nem influenzára utal,minden ország laborja kapott belőle analízisre ahogy a miénk is de még mindig baromi nagy a csönd körülötte...

Mindenki azt hisz el amivel a hivatalos szervek meg tudják etetni,de én továbbra is maradok a megelőzésnél...

2020. febr. 4. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
81%

Szokásos agyhalott összeesküvéselméletek... semmi több.

A világkormány gyíkzsidó háttérhatalom eltitkolja az új pestist...

2020. febr. 5. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!