Ha nincs gyógyszer a koronavírusra a meggyógyultak mitől gyógyultak meg?
#10 Ez a ráta sem logikailag, sem modellezés szempontjából sem sehogy nem állja meg a helyét.
Csacsiság.
Akkor maximum időben x beteg első 4 hetes túlélésére lehetne számolni... de ott is rengeteg kérdőjel van. Ki mikor mennyi idő alatt fertőződik meg és hal meg.
A külföldi adatok eddig helytállóak. Tehát a legtöbb haláleset valószínűleg a túlzsúfolt wuhani kórházaknak köszönhető.
Persze ha 20000 beteg lenne Bp-n akkor ugyanúgy itthon is magas lenne ez a szám sajnos. Mert a stadionokban nincsenek ágyak és lélégeztető gép.
Nem gyógyulnak meg, meghalnak, ez a szomorú valóság.
Azért van a pánik világszerte.
Jöhet a lepontozás, pedig csak az igazat írtam.
Igazat? Ki szerint?
Érdekes módon külföldön még senki nem halt meg 1 embert kivéve.
Annyi, hogy az eddig ismert adatokból az következik, hogy kb 1/3-a a betegeknek intenzív kezelésre szorul. Akár lélegeztetőgépre is.
Na most Wuhanban az agyonzsúfolt kórházban erre esély nincs, hogy 20000 beteget ápoljanak. Persze hogy halnak az emberek.
Én még nem láttam felgyógyultat hiteles orvosi leletekkel,beszámolókkal,interjúkkal hogy mikor és hol kapta el,mik voltak az első tünetek, mennyi idő alatt jött helyre..Ha így lenne már az arcunkba tolta volna a média és lengetné,mint a győzelmi zászlót,egy csokor virágot pedig bárki kezébe nyomhatnak egy fénykép erejéig...a tények viszont önmagukért beszélnek,túl nagy a felhajtás körülötte ugyanakkor kevés a hiteles infó pl. a lefolyásról. Ha ennyire kicsi a halálozás minek ekkora óvintézkedés világszerte?Aki továbbra is elhallgatott adatok,kirakat számok alapján akar kombinálni az tegye,de én láttam olyan kórházban titkokban készített videókat ahol 5 percenként 8-an haltak és narancssárga zsákokban hordták ki őket autókba gyűjtve égetésre és kínai,angol oldalakon beszámolókat fertőzött térségekből és bizony nem olyan rózsás a helyzet,mint az első járvány idején...
Egyik nővér szerint pl. nem feltétlen lázzal kezdődik hanem kisebb vörös kiütésszerű pöttyök jelennek meg a testen fekete tetővel ami egyáltalán nem influenzára utal,minden ország laborja kapott belőle analízisre ahogy a miénk is de még mindig baromi nagy a csönd körülötte...
Mindenki azt hisz el amivel a hivatalos szervek meg tudják etetni,de én továbbra is maradok a megelőzésnél...
Szokásos agyhalott összeesküvéselméletek... semmi több.
A világkormány gyíkzsidó háttérhatalom eltitkolja az új pestist...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!