Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkapom a betegséget vagy...

Elkapom a betegséget vagy pedig nem? (theorycraft)

Figyelt kérdés
Tegyük valaki beteg egy fertőző betegséggel az,hogy mi az a betegség az mindegy. Vagyok én aki immunis arra a betegségre,tehát nem kapom el tőle. Viszont ha már 100! olyan ember között vagyok aki ugyanazzal a betegséggel fertőzött és én köztük vagyok akkor elkaphatom tőlük? :D Logika szerint minél többet próbálják bedönteni a kaput előbb utóbb biztos,hogy befogják :D

2020. jan. 23. 12:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Elkaphatod, ha pl. AIDS-es vagy, és csökkent az immunitásod. Vagy szteroidot szedsz. Vagy veseátültetés után mesterségesen gyengítik az immunredszert, nehogy kilökődjön az új vese.
2020. jan. 24. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!