Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet így smárolni? Elkaphatok...

Lehet így smárolni? Elkaphatok valamit? SOS!

Figyelt kérdés

21 F vagyok, és a lány 18

Szeretnénk smárolni, csak a lánynak az alsó ajkain repedései vannak, így nem akartam nagyon smárolni, aztán a következő találkozáson nem voltak repedések az ajkain. Keni balzsammal, de nem hogy nem segít, állandóan piszkájja, szaggassa az ajkait, ideges. Múltkor mikor megcsókoltam a felső ajkát, azt mondta, hogy érez vért. Nem akartam aztán tovább csókolgatni, mert azt mondtátok, hogy valamit elkaphatok, de aztán ő megcsókolt. Mondom megnézem az ajkadot, és nem vérzett se fent, se lent az ajka, lehet belső fertőzése lehet.

Nagyon szeretne smárolni, és én is, de bőrgyógyászhoz nem akar menni. Múltkor nagyon száraz volt az alsó ajka, de csak felső ajkát csókolgattam.

Elkaphatok valamit??? Nem szeretném, hogy megint megsértődjön, hogy nem csókolgatom őt, vagy nem hagyom, hogy csókoljon meg.

2020. jan. 4. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen túl sokat keni ajakbalzsammal. Mondd neg neki, hogy ne tépkedje. Egy kis mézet össze kell keverni kevés kristálycukorral és ezt kenje rá és dörzsölje, radírozza át. Utána le kell mosni. Ezután én rá szoktam kenni hidratáló krémet jó vastagon, azt rajtahagyom 10 percig, utána a felesleget letörlöm. Mindig használ.
2020. jan. 4. 10:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben, megmondom neki. És akkor lehet így smárolni??? Nagyon félek, hogy elkapok valamit. Kérlek segítsetek!!!
2020. jan. 4. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van fertőző betegsége, akkor elkaphatsz valamit.
2020. jan. 4. 10:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném.
2020. jan. 4. 10:49
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem voltam véres, nem volt véres az ajkam se semmi, nem is éreztem tőle vért. Csak 1 pasija volt, akivel volt szexje is, több pasival nem feküdt le.
2020. jan. 4. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pusztán az, hogy száraz az ajka, szerintem nem okoz az átlagnál nagyobb kockázatot.

Mire gondolok?

A smároláskor ha nagyon sarkosan nézem, testndevek keverednek, a lehető legközvetlenebb módon.

Ha így belegondolnék, az életben nem smárolnék, nade mitól esek el akkor?

Hát a kezdeti örömöktől, izgalmaktól, amely aztán a folytatáshoz vezet.

Azért az is hozzátartozik, hogy a nyálban rengeteg antibiotikum van, ez testünk védelmi része és jól teszi a dolgát...

Azt nem mondom, hogy nem kaphatsz el semmit, de igen kicsi a valószínűsége, és ott és akkor ezen nem gondolkozik az ember.....

2020. jan. 4. 10:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Volt a vérében gyulladás, a szájából vér jött. Már nincs a vérében gyulladás, nem is jön a szájából vér. Azt gondolták, hogy leukémiás, de nem hála Istennek, átment, egészséges.
2020. jan. 4. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Őőőő... Ez nagyon beteg. Menj pszichológushoz.
2020. jan. 4. 19:33
 9/9 anonim válasza:
Huhh de szörnyen buta vagy!!!! 😂😂😂
2020. jan. 4. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!