Tudnátok jó imunrendszer erősítőt ajánlani felnőtt embernek?
Én homoktövis levet iszom reggelente vízzel hígítva, minden nap egy kék áfonya-banán-tej turmix, és egy-egy evőkanál birsalma és szilvalekvár. (A Tarpaiak bio lekvárja, amiben 10% méz van, répa- és nádcukor mentes).
Ezen kívül rendszeresen eszem paprikát (zöldet), a bioboltban lehet kapni télen is snack (mini) paprikákat, nagyon finom, szeretem.
Hetente kb. 3-4-szer sárgarépa-alma-főtt cékla turmix reggelire. Ha kapar a torkom, akkor legelőször gyömbérteát szoktam inni, reszelt friss vagy szárított gyömbér porral készítve, utána pedig a két kedvenc: kakukkfű és zsálya tea.
Biciklivel járok dolgozni, akkor is, ha cudarabb az idő, jól felöltözve, hogy erősödjek.
Ezek mellett ritkán vagyok beteg.
Reggeli utan C es D vitamint, ugyanigy ebed utan is.
Akik azt irtak hogy a vitaminok nem jok, szerintem ok majmok az allatkertbol, csak van iternet hozzaferesuk !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!