Mandulaműtét holnap, kiveszik mindet, érdemes tartanom tőle? Sokat fogok szenvedni?
Figyelt kérdés
muszáj kivetetnem mindet mert gócos...ráment a vesémre.1 műtéttel veszik ki mindet.altatásban.Többen írták h ők rá 1 napra már mentek haza,vki meg még 2 hétig sírva evett....18f2010. júl. 19. 05:36
1/6 anonim válasza:
anyának csütörtökön műtötték, vasárnap jött haza, de tegnap már nem volt semmi baja.:D egy kicsit fájt de amúgy sima volt az egész. szerintem nem kell tartanod tőle.^^
2/6 anonim válasza:
Mindenki másképp élig meg.Valakinek jobb a tűrőképessége,másnak meg gyengébb....én az utóbbi vagyok.
3/6 anonim válasza:
Ha még olvasod...nem a műtét után fáj, hanem napokkal utána, kinek hogy. Nekem pl. nagyon fájt. A műtétből semmire sem fogsz emlékezni, nekem helyiben csinálták, nekem más volt.
4/6 anonim válasza:
Nekem öt hónapja vették ki. Én kétszer rosszul lettem a kaparás közben, mert nem altatásban, hanem helyi érzéstelenítésben csinálták. Annyi lidokaint kaptam, hogy attól lettem rosszul szerintem, meg a sok szuritól, beadtak vagy 15-öt, jó nagy tűvel a torkomba. Pedig nem félek a tűtől. Aztán arra készülj, hogy beszélni nem fogsz tudni a műtét után, csak hörögni mint egy vérfarkas. Erről engem nem tájékoztattak, szóval beparáztam. Aztán nagyon fog utána fájni, én kaptam Cataflamot, vízben oldódót, az remekül működött. 2 hétig fájt nagyon, aztán a 15-ik napra mintha elvágták volna a fájdalmat. Azóta nincs gond vele.
5/6 anonim válasza:
Nekem 2x vették már ki,mert visszanőtt.Most megint van.De többé nem szenvedek vele!Sz*r dolog,arra készülj.
6/6 anonim válasza:
Bocsi a hülye kérdésért de mi az hogy ráment a vesédre ?mert hallottam már arról h ráhúzódhat a szívre is de azt hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!