Ugye nem kaphatok tüdőgyulladást? SOS!
Figyelt kérdés
Máma reggelre náthás voltam, torkom fájt mikor nyelek. Szedek c vitamínt mindennap. Már szó szerint megy el a hangom, de a torkom már nem annyira fáj. Szénsavas üdítőt iszok ami nem tesz jót a toroknak tudom, munkában voltam. Légcsövemnél, és a mellkasomnál fáj a tüdőmnél. Nagyon félek.
Mit vegyek be? Csak panadolom van otthon. C vitamínt szedek. Kérlek segítsetek!!!
2019. nov. 22. 22:37
11/12 anonim válasza:
Mitől kell amúgy ennyire félni? Elég nehéz belehalni egy tüdőgyulladásba, főleg, hogy még lázad sincs. Miért hisztizel ennyit ezen?
12/12 anonim válasza:
Valószínűleg semmi komoly,írass.ki antibiotikumot. Ez a megfázásnak a normális reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!