Ez lehet tüdőgyulladás?
Tudom, hogy nem minden tüdőgyulladás egyforma, viszont már nagyon aggódok, holnap megyek orvoshoz, de szeretnék felkészülni az esetleges diagnózisra.
Szóval, 2 hete kezdődött. Először sima náthának tünt, elmentem a háziorvoshoz, ki írt egy hétre, mivel nem szerettem volna náthásan iskolába menni, megfertőzni a többieket.
A gyógyszereket rendszeresen szedtem, kezdtem jobban érezni magam, volt utána étvágyam másfél/két napig, de a köhögés az istenért sem múlott.
Aztán egyre rosszabbodott. Mára már ott tartok, hogy kutyaugató köhögésem van, s olyan sokszor mintha fulnék megfele, vagy hogy is mondjam..
Sokszor nem kapok levegőt egy-egy köhögés után, és ilyenkor átlagosan fáj, vagy szuródik a mellkasom. Van, amikor nagyon gyengén, van, amikor elég erősen.
Lázam nem volt, csak max egy kis hőemelkedés/hidegrázás.
Ez lehet a tüdőgyulladás kezdődő tünete, vagy valami más alsó vagy felső léguti megbetegedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!