Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mivel tudnám növelni az...

Mivel tudnám növelni az ösztrogén szintemet?

Figyelt kérdés

Borzasztóan hullik a hajam.

2 éve abba hagytam a fogamzásgátlót és azóta csak hullik. A felére csökkent már, hosszra is és mennyiségre is.

Voltam teljes kivizsgáláson, és a Tesztoszteronom magas és az Ösztrogénem az alsó értékhatárhoz közelít. Szeretném erősíteni természetes módon! Tudna valaki ötletet adni? Jövő héten megyek Endokinológushoz, de addig is szeretném elkezdeni a folyamatot.

Köszönöm,

34/L

2019. szept. 10. 19:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Nézegess babákat, igyekezz nőies, anyás életszituációban lenni! Ha teheted, szeretkezz!
2019. szept. 10. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Hajhullás a sok édesség evéstől is lehet- nem jellemző?

Mi az az 'L' a 34 után?

2019. szept. 10. 19:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A hajhullás a magasabb tesztoszterontól lesz. Majd az endokrinológus megmondja, lehet-e vele kezdeni valamit.
2019. szept. 10. 20:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Méhpempővel.
2019. szept. 10. 22:11
 5/12 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es.

Mitől lesz jobb, az ösztrogénem, ha babákat nézegetek? Ráhangolódok?

Egyenlőre még nem szeretnék babát.

Kedves 2-es.

Köszönön szépen!

Gondolkodtam teán is, csak nem tudtam milyet kellene, ami elősegíti! Átfogom tanulmányozni az oldalt!

Egyébként az “L” az a lányt jelentette. 😀

Kedves 3-as.

Igen tudom, hogy az Endokrinologus megfogja mondani, csak attol felek, hogy visszafog irányítani a fogamzásgátlóra, mivel eddig a szervezetem onnan kaptam 12 évig a hormont és egyszerűen nem tudom, hogy önmagával a tesztoszteronommal fog-e tudni valamit kezdeni?🤷🏽‍♀️ kiderül!

Kedves 4-es!

A Méhpempőt mástól is hallottam!

A korábbi Endrokiológusom is javasolta, hogy használjam, csak akkor nem kezdtem el, mert szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban. De most már azt is kipróbálom!

Köszönöm mindenkinek a javaslatokat! Nagyon értékelem!

2019. szept. 11. 07:55
 6/12 anonim válasza:
100%
A hajhullásnak ásványi anyag és vitaminhiány is lehet az oka: komoly vashiány, B bitamin hiány. A legfontosabb a táplálkozás megváltoztatása. Alacsony ösztrogénszint mellett bizonyára nagyon vékony vagy. Ösztrogén hatású gyógyteák fogyasztása is szóba jöhet. Pl. a cickafark. [link]
2019. szept. 11. 09:39
 7/12 A kérdező kommentje:

B12, Cink, hiányom van! Most a leletekből lehetett látni!

Alsó határon vannak ezek is!

2019. szept. 11. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:

4es vagyok

Tényleg ajànlom a mèhpempőt,az összes B Vitamin megtalálhatò benne. Olvasgass róla hormonnal kapcsolatban is,beállítja.

Mindenkèpp friss mèhpempőt vegyèl,ne kapszula stb.

2019. szept. 12. 13:21
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Tudsz olyan helyet, ahol személyesen is megvehetem? Mert én csak azt látom, hogy rendelni lehet online az oldalakról.

És hallottam azt is, hogy utánzatok is vannak.....

2019. szept. 12. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

"Mitől lesz jobb, az ösztrogénem, ha babákat nézegetek? Ráhangolódok?"

Ennek nem láttam tudományos alapját, de szerintem esélyes, hogy még az ilyesmi is befolyásolni tudja az ösztrogén szintet (pozitív irányban). Nagyjából olyan módon, mint ahogy zárdában az apácáknak egyszerre jön meg, amikor férfi kerül a közelükbe, vagy mint ahogy gyereksírásra a szoptató anyukáknak elkezd jönni a tejük. De nem arra gondoltam egyébként, hogy hangolódj arra, hogy gyereked legyen, csak az ösztrogén szint növelése érdekében néznéd.

2019. szept. 12. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!