Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 38 lázam van. Mi lapppang bennem?

38 lázam van. Mi lapppang bennem?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan érzem magam pszichikailag. Víz megy belőlem, de nem járok mindig WC-re, akkor mégis mitől lehet lázam? Égek. Enterolt bevettem. Nagyon félek. Bevettem már panadolt is. Mitől lehet ilyen magas láz?
2019. aug. 8. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:

A 38 fokos laz még nem olyan durva.

Neocitran, melle 2 aszpirin - engem ez jól meg szokott éjjel izzasztani, reggelre jobban szoktam tőle lenni. Lehet valami hírtelen fellépő, gyors lefolyású nyavalya. Jobbulást!

2019. aug. 8. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Ilyen magas láz? Ez egyáltalán nem magas.
2019. aug. 8. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy a láz, 37,8 Celsius foktól kezdődik. Hónaljban mérve 37,5. Nem nevezném magas láznak, épp hogy hőemelkedésnek. Ha pszichikailag és nem fizikailag érzed rosszul magad, akkor valószínű olyan eredetű is.
2019. aug. 9. 04:11
 4/10 A kérdező kommentje:
04:11 : 38,5 volt. Mert ideges voltam
2019. aug. 9. 06:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Talán valamilyen vírusos betegség, menj el a háziorvosodhoz.
2019. aug. 9. 07:15
 6/10 A kérdező kommentje:
07:15 már lement. 36,6 van. De WC-re még járok. És ami fura, hogy éjjelente kiabálok álmomban. Nem először fordult elő. Ez veszélyes lehet?
2019. aug. 9. 07:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez lehet inkább idegi alapú betegség, ha rendszeresen van.. egyébként lázasan az álomban való beszéd, akár kiabálás normális is lehet, lázálomnak hívják ezt az állapotot.
2019. aug. 9. 07:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Már lement a lázam. De ez már gyerekkorom óta tart. És én nem emlékszem semmire hogy kiabáltam volna-e, vagy járkáltam volna-e. Pszichiátriára nem szeretnék kerülni
2019. aug. 9. 07:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Pedig lehet hogy ezzel érdemes lenne ellátogatni oda. Ha régóta tart es te ezekre sose emlékszel, hogy kiabálsz, járkálsz... szerintem érdemes lenne orvost felkeresni. De az is lehet hogy csak túlontúl stresszes vagy.
2019. aug. 9. 09:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát eléggé stresszes típusú ember vagyok. Máma megyek a háziorvosomhoz. Kiváncsi vagyok mit fog erre mondani
2019. aug. 9. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!