SOS! Vízszerű hasmenés, láz. Mitől lehet? Félek.
Máma reggel kezdődött. Aztán munkában úgy nyomott, de nem mehettem mindig WC-re. Nem görcsöl, csak nyom hátul, de nem mindig. Van lázam 37,5. Voltam munkahelyemen WC-n, de nem ültem rá a WC-re, csak amikor víz csöpögött belőlem az vissza csapott. Bevettem panadolt, és enterolt. Nem járok mindig WC-re, de a lázat nem értem mitől van.
Szerintetek mi lehet ez? Nagyon félek. Tisztára odavagyok idegileg.
Gyógyszereket ne szedjél be feleslegesen,
Csak ha nagyon muszáj, másod pedig panadol még enterol nem arra való, amire te használtad, s máskor húzd le a vécét, mi elött belevizelsz
Kedves első, szerinted mire való a hasmenésre való probiotikum, ha nem arra, mikor az embernek hasmenése van? :D
Kérdező, ha lázas is vagy, akkor esélyesen benyaltál valami vírust/bacit. Ha van lehetőseged dokihoz menni, érdemes, de igazából anélkül is átmegy rajtad néhány nap alatt. A hétvégét szánd pihenésre, sok folyadék, fekvés. Ha enni nem tudsz/mersz, az a kisebbik gond, de a folyadékpótlás most extra fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!