Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Állandóan bereped a szám két...

Állandóan bereped a szám két széle. A nyelvemen meg vandorló fajó foltok vannak. Mitő lehet ez, hogy tudnám megszűntetni?

Figyelt kérdés
Iszom eleget, hasznalok szőlőzsírt. B vitaminokat, cinket szedtem sokáig, répalevet iszom rendszeresen, így A vitamin hianyom sem hinném, hogy van. Mosom rendszeresen a fogaimat. Egészsegesen taplálkozom. A foltokat a nyelvemen már mutattam vagy 4 orvosnak. Kaptam mindenféle ecsetelőket amik csak pár napra tették jobbá a helyzetet. Volt valakinek hasonló?
2019. júl. 11. 13:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én már szédülök is meg a lépcsőn alig tudok felmenni. És csomókba hullik a hajam. Pedig nem is akkora az eltérés. Jó hogy kiderült mielőtt nagyobb baj lett volna belőle. Már nem tudtam elképzelni mi bajom van.
2019. júl. 12. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!