A fogszabályzó készülök előtt mikor a hátsó fogakhoz betesznek egy gumit hogy táguljon az fáj?
Figyelt kérdés
Ugye a fogszabályzó előtt be raknak egy kicsi kis gumit a két hátsó fog közé hogy amikor felteszik a készüléket a korona beférjen
Ez a művelet fáj?
Nagyon félek a fogorvosoktól :(
2019. júl. 9. 12:39
1/5 anonim válasza:
Nem a legjobb érzés, kicsit feszít, de a fogszabi rosszabb
2/5 anonim válasza:
Nekem nem tettek ilyet a hatso fogaimra.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez rosszabb volt, mint a fogszabi. Én konkrétan enni nem tudtam vele, már sírtam a fájdalomtól
4/5 anonim válasza:
par napig lehet hogy érezni fogod, főleg harapásnál
5/5 anonim válasza:
Igen. Eddig azt mondtam volna, hogy ez a legrosszabb rész, de most húzzák össze a réseimet... Ez majdnem ugyanolyan. Nekem sokat segített, hogy rágóztam azon a részen... Az elején könnyeztem, de pár rágás után jobb lett. Azóta mindig ezzel szoktam lerövidíteni a fájdalom idejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!