Fogszabályozás előtt tetessek implantátumot, vagy inkább utána?
Figyelt kérdés
Egy kisőrlőt kellett eltávolítani ciszta miatt egy szűk éve, nemsokára pedig fogszabályzót tetetek majd fel. Nem látszik annak az egy fognak a hiánya, a szabályozás fontosabb lenne, mert annyira torlódtak a fogaim, hogy attól romlanak, hiába mosom őket. Szerintetek megoldható így is a szabályozás?2019. júl. 6. 12:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem megoldható,de mindenképpen jó szakembert keress ehhez, nehogy 3lbarmolja a fogaidat! Én is ezzel küzdök jelenleg...Mármint a jó felnőtt fogszabályozással foglalkozó szakorvost keresek..
2/5 A kérdező kommentje:
Dettó! Szomorú, mert volt fogszabályzóm gyerekként, de aztán a ***** bölcsességfogaim elb*szták az egészet, mehettem a szájsebészetre.
2019. júl. 6. 13:07
3/5 anonim válasza:
Én is így jártam, most felnőtt fejjel megint fogszabályzós vagyok. Szerintem egyelőre ne pótoltass fogat. Fontos, hogy találj egy jó orvost, aki tanácsot ad. Lehet jó is, hogy nincs ott az a fog, könnyebb megszüntetni a torlódást, több hely van a szabályzásra. Konzultáció előtt én semmiképpen nem csináltatnám meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondolom! Még lesz egy bölcsességfog húzásom (szerencsére azt már nem fogjak vésni), aztán jöhet a szabályozás. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy találtam egy jó dokit.
2019. júl. 7. 16:12
5/5 anonim válasza:
ugyanebben a szar helyzetben vagyok, 14-15 evesen fogszabalyzo, aztan kb most 1-2 honapja bolcsessegfog mutet..Mostpedig Budapesten keresek dokit, de egyenlore nem tusom kihez mehetnek(elso vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!