Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 15 évesen ki fog esni a fogam?

15 évesen ki fog esni a fogam?

Figyelt kérdés
Az egyik fogam eléggé lötyög, félek hogy ki fog esni. Csontfog. Mindkét szülőmnek szintén nagyon rosszak a fogai. Valószínűleg örököltem. Tudok csinálni valamit, hogy ne essen ki? Vagy megelőzni, hogy a többi is kiessen?
2010. júl. 9. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogorvos, folyamatos fogmosás, hogy a többi ne essen ki! :D
2010. júl. 10. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
napi 2-3X
2010. júl. 10. 00:12
 3/7 anonim válasza:
azért lötyög,mert az íny elvan lazulva.Többször moss fogat,többet egyél almát vagy vmi rágcsát és fontos a kálcium,vas hiány pótlása.
2010. júl. 10. 00:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor még nem biztos, hogy kiesik?!:)
2010. júl. 10. 00:19
 5/7 anonim válasza:
nem.Nekem is "lötyögött" inkább cska mozgott,mikor felkeltem reggelenként.Normálisan táplálkozom és mosom a fogaimat rendszeresen,nincs ilyen probléma
2010. júl. 10. 00:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég rossz "örökséget" kaptál. Mivel fiatal vagy, feltétlenül meg kellene vizsgálni a fogak és az íny állapotát. Ha van valamilyen fogágybetegséged, azt feltétlenül kezelni, meggyógyítani kéne, mielőtt az összes többi fogad is rámegy. Csak egy mozgó fogról írtál, mi a helyzet a többivel és egyáltalán hány darab van meg?

Nem kellemes a fogorvoshoz járás, de fogatlanul élni még rosszabb.

2010. júl. 11. 16:10
 7/7 A kérdező kommentje:
A többivel minden rendben van, nem fáj, nem kotyog csak ez az egy. Van pár fogam amit régen betömtek, de az elmúlt 2 éves fogászati rendelésen nem mondott semmit a fogorvos, ami miatt félem kellene.
2010. júl. 12. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!