Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan lehetne fehérebbé...

Hogyan lehetne fehérebbé varázsolni a fogaim?

Figyelt kérdés
Citromos vizet ajánlottak. Személy szerint én hiszek azokba amiket az orrunk alá nyomnak mintpl. bizonyos fekete fogkrém , amit a szájba kell tenni és világít (nevét nem tudom) meg egyebek , de még sosem költöttem rájuk ,ert lebeszéltek róla.
2019. júl. 4. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Leszedeted a fogkövet
2019. júl. 4. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvos
2019. júl. 4. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Citromos víz, meg a szódabikarbóna, hasonló hülyeségek inkább többet ártanak, mint használnak.

Régen a DM-ben, Rossmann-ban vettem néha "fogport", amit fogkefével kellett dörzsölni. Mármint a fogaidat. Az sem ért sokat, az ízét viszont szerettem, olyan, mint a krétapor. Bár ilyen szempontból én félresikerültem, mert szeretem a föld-ízeket, pl. a nyers krumplit is.

Amúgy sok embernek alapból sárgábbak a fogai, vagyis inkább úgy írnám, hogy nem hófehérek, hiába ápolod minden nap, ez genetika.

Ami tényleg hatásos, az az erre szakosodott rendelők, ahol fogfehérítést végeznek. Drága, de legalább hatásos. Az internetes kütyük semmit nem érnek...

2019. júl. 4. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
Dentálhigiénikissal
2019. júl. 4. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!