Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Dupla fogam van, mit csinaljak...

Dupla fogam van, mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés

Mar kb.6 eve kinott egy csontfog az egyik tejfogam moge, ami azota sem esett ki.

Engem igazabol nem zavar hogy ott van, de felek attol, hogyha a tejfogam kiesene, akkor mar nem menne a helyere

2019. jún. 22. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Helyére fog menni.

Nekem betömtek egy első fogamat úgy, hogy a tömést kisebbre csinálták, mint az eredeti fogam, és így nem ért össze, rés maradt 2 fogam között. Beszéltünk erről az orvossal, azt mondta, a fogak mindig törekednek előre, úgyhogy nem lesz ott rés. És 3 napon belül (!!!) előre jöttek a fogaim, és már összeér! :)

2019. jún. 22. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát biológiai választ nem tudnék adni rá, de szerintem nagy szükség lenne rád az étolaj gyártó cégeknél a szotyi héjának feltöréséhez.

:)

2019. jún. 22. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem két helyen is ez van az egyik nem rég kezdett mozogni, nekem ki akarta húzni a doki úgy hogy bepánikoltam és többet nem mentem vissza (dentofóbiám van) de azt mondta utána kéne fogszabi is
2019. jún. 23. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!