Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan kellene pontosan?

Hogyan kellene pontosan?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden.

Betegesen alaposan mosom a fogaim. Képes vagyok több mint 10 percet is eltölteni a fogak tisztításával. Mindig olyan érzésem van mintha kihagytam volna egy kis pontot és újra mosom azon a helyen. Majd miután 1x körbe értem újra végig megyek az egészen. Elvileg 3-5 perc egy alapos fogmosás. Valamit mondjatok legyetek szívesek hogy leszokjak erről a már már káros és beteges szokásomról. A fogorvos annyit mondott hogy nem kell ilyen alaposa. Hát kösz. :/

Köszi előre is :)

2019. jún. 18. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Velem is hasonló helyzet lépett elő, mivel kiderült hogy 7 lyukas fogam van( amiből már 3-at be tömtek és két hetente járok 1 tömésre) most már annyira szeretném hogy épek maradjanak, hogy én is kb 10 percig mosom a fogam és ott ahol nem vagyok benne biztos hogy jól meg mostan/nem elég alaposan én is újra mosom. Azt tudom tanácsolni, hogy ne túl erősen dörzsöld mert akkor kopni kezdhet a fogad hanem simán húzd át rajta párszor alaposan, és nem lesz gáz szerintem. Saját vélemény, nem vagyok szakértő.
2019. jún. 18. 22:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben ezzel kicsit beljebb vagyok :D
2019. jún. 25. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!