Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A gyökérkezelés fáj? Milyen...

A gyökérkezelés fáj? Milyen érzés?

Figyelt kérdés

2019. jún. 15. 10:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Majd megîrom milyen volt. Köszönöm a válaszokat. Utolsó, remélem igazad lesz.;)
2019. jún. 16. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Biztos mindenkinel mas..

En ugy mentem hogy mar egy nagy darab hianyzott a fogambol, de nem volt veszes.. azert nem csinálnám hetente, fokeg hogy ez egy elhalt fogat is jelent.. sokkal rosszabb volt a nyalszivo ahogy nyomott..

azert egy szunyognal meg kenyerboltnal rosszabb.. amugy a 2.kezelesre mar ugy mentem hogy nem volt olyan veszes de nekem a 2.szarabb volt..

nekem amugy baromi sokat segitett hogy valami sokkal rosszabbra gondoltam, hogy megerdemlem es ez semmi ahhoz képest....

2019. jún. 30. 13:41
 13/13 anonim válasza:
Èn a félelem miatt nem mertem èvekig elmenni fogorvoshoz,aztán már nemvolt más választásom mert már enni sem tudtam! Legjobban a gyökèrkezelèstől fèltem..beültem a szèkbe izzadtam remegtem becsuktam a szemem összeszorítottam a kezem ès na hagymenjen! Pár perc matatás után kérdezte a doktornő hogy ez fáj??? Ráztam a fejem hogy nem ...Ja jó mert az egyik tű tövig lentvan a gyökèrben! 1órán át húzgálta az idegeket de kb annyira fájt mintha a fodrásznál ültemvolna,vègig szorítva vártam a fájdalmat de nem jött! Megkedveltem a fogászati kezelést!! :D
2019. júl. 30. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!