Szeretnék fogszabályzót, de elég sok előadást tartok az egyetemen és a munkám során is, és nem szeretném, ha feltűnő lenne. Megéri a láthatatlan fogszabályzó, vagy jobb mondjuk a porcelán? Mik a tapasztalatok/vélemények?
Köszönöm előre is! :)
2019. jún. 13. 22:26
1/6 anonim válasza:
Igen az. Cserébe nem is ér semmit. Egy fogszabályzót húzni kell ahhoz, hogy rendbe tegye a fogakat. A láthatatlan fogszabályzót nem lehet húzni, gyakorlatilag mindig újat kell csináltatni ami így rohadt drága. Még az éjszakai fogszabi is többet ér.
Inkább csak akkor van értelme amikor már vége van a kezelésnek, nem kell már húzni a fogakon, de mivel a kezelés alatt ugye kilazulnak a fogak az ínyben, egy darabig még jó ha fixálva van a helyük.
2019. jún. 13. 22:32
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy leírtad ezt!
Akkor nem is szemezek vele tovább. :/
2019. jún. 13. 22:39
3/6 anonim válasza:
Nekem atlatszo brekettes fehér drótos fogszabályzóm volt. Észre sem lehetett venni. Áátszó gumikat kell hozzá kérni.
2019. jún. 15. 07:34
4/6 anonim válasza:
csak az átlátszót megfoghatja bármilyen étel , mondjuk paradicsomleves, meg ilyenek, de ezt el is mondják , ezüstbe van nekem , full jó , látszik , nem gáz ,de az gázul néz ki ha megfogja az étel
2019. júl. 1. 02:42
5/6 anonim válasza:
3,5 évig volt atlatszo zafir fogszabim, nem jól tudod. Az atlatszonal maximum a korulotte levo gumit foghatja meg amit 3 hetente cserelnek. En minden etkezes utan fogat mostam, szivoszallal ittam szinezekes italokat soha nem szinezodott be. Persze ha csak reggel este mosol fogat fogszabival (ami full igenytelen) akkor be fogja fogni hamar.
2019. júl. 1. 11:31
6/6 anonim válasza:
Ugyan régi kérdés, de az első jó nagy butaságot írt. A láthatatlan fogszabályzónál egy digitális tervezés során elkészítik a síneket, nekem 14 sínre lett szükség, 10 hónapig tartott a kezelés, havi 60.000 forintot fizettem és alig vette észre valaki hogy fogszabályzóm van. A fogaim pedig nagyon szépek lettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!