Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mekkora lehet a baj?

Mekkora lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon elkezdett fájni a fogam - a szemfog melletti, bal oldalon -, lüktetett, azt hittem, meg fogok bolondulni. Délután elmentem fogorvoshoz (másiknál voltam, a sajátom nem rendelt, szabadságon van), és nem hatott az érzéstelenítő injekció, nem tudott hozzányúlni, azt mondta, fogbél gyulladás, de nem volt röntgen, sem hasonló. Írt fel antibiotikumot és fájdalomcsillapítót, amit tegnap este szedni is kezdtem. Mára viszont bedagadt a fél arcom, és feszül, a fájdalom nyilván ugyan olyan, ennyitől nem változik, gondolom. Elég aggasztó, soha nem volt még velem hasonló.

Mekkora lehet a baj, az antibiotikum biztosan segíteni fog? :( Olvastam, hogy szepszist is lehet kapni gyulladt fogtól, elég ijesztő a dolog.

24/L

2019. jún. 13. 09:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Az antibiotikumnak kell pár nap, nem fog azonnal hatni. A fájdalomcsillapítónak viszont kéne, ha egyáltalán nincs változás, sőt, rosszabbodik, menj vissza. Ne menj neki bedagadt arccal a hétvégének.
2019. jún. 13. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!