Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet ez a nyelvemen?

Mi lehet ez a nyelvemen?

Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem a nyelvem hegyén egy fehér pontot, Egy darab fehér pont, és olyan mintha egy ízlelőbimbó lenne, csak éppen fehér. Érzékeny, amikor végighúzom a fogam a nyelvemen. Körülötte nincsen semmi gyulladás, nem is fáj semmmi, se a tokrom, se a szájüregem. Volt már valakinek ilyen? És mi lehet ez? 17/L
2010. júl. 8. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt már nem egyszer ilyenem, de sajnos nem emlékszem pontosan mi okozta, talán ráharaptam egyszer vagy ilyesmi. Mindenesetre nekem pár nap alatt elmúlt, szerintem nálad is az lesz.
2010. júl. 8. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Afta a neve,bár annak fájnia kéne.:)
2010. júl. 8. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. júl. 8. 11:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem afta, nem fáj, nem gyulladt. Egyszerűen csak ott van a fehér pont. Bár az utóbbi napokban szotyiztam, és néha "becsipte" a nyelvemet a szotyihéj, meg asszem rá is haraptam, olyan fájón csipő érzés, mintha nagyon forrót ettem volna. Remélem, hogy elmúlik...
2010. júl. 8. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
a szotyitól lehet, meg ilyesmiktől is, sós ételektől, nekem is szokott lenni, engem csak idegesít, de nem fáj :D vagy 1-2 nap alatt elmúlik
2010. júl. 8. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is szokott ilyen lenni, főleg túl sós, savas ételektől:) nyugi, 1-2 nap és elmúlik. ez gyulladás, csak kicsípte a kaja!
2010. júl. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!