Írtok nagyon hatásos motiváló módszereket a tanulásra? Légyszi!
Figyelt kérdés
Mindig megfogalmazódik a fejemben, hogy tanulnom kellene, de mindig elmegy az erőm a tanulástól és megy tovább a lusti. Kerlek segítsetek rajtam!2019. jún. 4. 07:27
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést, rossz kategória :(
2019. jún. 4. 07:33
2/4 anonim válasza:
Először írtam listát tantárgyanként a megtanulandó tételek címével. Összeszámoltam, és láttam, hogy naponként mennyit tételt kell megtanulnom/átnéznem ahhoz, hogy a vizsgára végezzek velük.
Behúztam a sötétítő függönyt, felkapcsoltam a villanyt, és neki álltam keményen tanulni.
Reggel 7-8 órától 12-ig. Utána ebéd, + 1 órás séta, levegőzés.
D.u. 14-18-ig ismét kemény tanulás. 18-kor vacsi, és este 19-22 óra között ismét kemény tanulás.
Másként nem megy.
4/4 anonim válasza:
Ruby grangera keress rá youtube-on
Nekem ő a motivációm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!