Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A SOTE fogászatán végeznek...

A SOTE fogászatán végeznek fogszabályozást?

Figyelt kérdés
Mivel egyetmistaként nem vagyok milliomos, szívesen bíznám magam egy orvosis hallgatóra megfizethető áron. Tudtok esetleg erről mondani valamit? Vagy ha esetleg egy hallgató is akad itt akkor ne habozzon már írni :D
2019. máj. 30. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze. A kezelést alapvetően nem hallgatók végzik, csak egy-egy munkafázist csinálnak ők. (Pl. a gumik kicserélése.)
2019. máj. 31. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Remélem is hogy nem a hallgatók csinálják, a kezdő orvosokat is gyűlölöm már rontották el a fogamat de felelősséget senki nem vállal
2019. máj. 31. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm szépen a válaszaitokat! Esetleg tudnátok árakat mondani? Mert nem igazán találtam meg az oldalukon sehol. Csak annyit, hogy TB alapon ingyen csinálják amit lehet, de a fogszabiról sajna semmit. :(
2019. máj. 31. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak :/ Nekem több tapasztalt orvos is rontotta már el. A legutóbbi orvosom (sajnos már külföldön él) egy fiatal orvos, akkor végzett az egyetemen amikor hozzá jártam még évekkel ezelőtt és azóta sincs semmi baj ezekkel a fogaimmal. :)
2019. máj. 31. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!