Mikor fog begyógyulni a fogam? , most húzták. A nagy lyukkal mi lesz, ami ott lett a fogam helyére?
Figyelt kérdés
Felülről húzták, rá volt nőve a másik fogamra, ezért oldalból volt kinőve. A szájsebész kihúzta egy órája és most néztem meg a helyét...egy bazi nagy lyuk van ott. Abba biztos belemegy valami. A doki azt mondta, hogy dupla gyökere volt, vagy valami ilyesmi és még azok is ferdén álltak...ezért kettőbe vágta és úgy szedte ki. Ez nekem mikor fog begyógyulni?2010. júl. 7. 18:36
1/2 anonim válasza:
Nekem a felső bölcsességfogamat húzták ki nemrég. A lyuk kb 2 hét alatt záródott be (nekem is elég nagy kráter maradt utána). Amíg nem kezd beforrni a helye, addig ha lehet ne nagyon öblögess és ne szívogasd a helyét. Ott egy vérdugó alakul ki, ami a gyógyulást segíti. Ha azt kiszeded, rettenetesen fog fájni. Inkább a túloldalon rágj.
2/2 anonim válasza:
Nekem egyik alsó őrlőfogamat húzta ki húzás után baromi nagy lyuk volt a helyén, meg is ijedtem, hogy jesszus mi lesz ebből. Valószínűleg bele fog menni a kaja , ezt nem tudod elkerülni akkor fogpiszkálóval nagyon óvatosan szedd ki. Nyugi be fog gyógyulni kb 1-2 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!