Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit szolna hozza a doki?...

Mit szolna hozza a doki? Kinos ilyet kerni? (Fogorvos)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

1.Penteken kihuzzak 2 bolcsesseg fogamat. Meg csak most kezdenek kinoni de elorefele, ferden nonek es nagyon nyomjak elore mindket fogsoromat.

Mire szamitsak? Mennyire faj? Utana mennyi ideig fogok miatta szenvedni?:/

2. Azt beszeltuk a fogorvossal hogy atlatszo fogszabalyzo sint kapnek.

Ez mashogy funkcional, mint a rendes fem fogszabalyzo? Gaz lenne megkerdezni a dokit hogy nem kaphatnek-e inkabb femet?

Elore is nagyon koszonom a valaszokat es a segitseget!:)

16/L

2019. máj. 28. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Kitartást, nem lesz egyszerű. Maga a műtét nem fáj, mert érzéstelenítenek, de utána az első éjszaka rossz lesz (hallgass zenét, ne számíts sok alvásra még fájdalomcsillapítóval sem), utána már "csak" az evés, kb. varratszedésig. Azután már sokkal jobb a helyzet, kb. 1 hónap a teljes gyógyulás.

2. Nem tudok hozzászólni, kérdezd meg nyugodtan a fogorvosodat. Azért van!

2019. máj. 28. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ugy műtötték ki a bölcsesség fogaimat meg ki sem látszottak ezért igy kellett. Nekem külön alkalommal huztak ki a ket alsót igy hát miondjak kibirtam azért lefáradtam mert sokáig tartott nekem. Amigy fiuvagyok szoval lehet nagyobbak voltak azért. Szerintem nem gáz ha megkerdezed kerdezz csak batran.
2019. máj. 29. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!