Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kb egy hónapja műtöttek ki...

Kb egy hónapja műtöttek ki két bölcsességfogam, a doki szerint a sebek szépen gyógyulnak, de az egyik oldali arcfelem még mindig picit duzzadtabb?

Figyelt kérdés
Ez mennyire gáz? Mit tehetnék még? Mikor fog lemenni? Kezdek kétsgébeesni, fájdalmam nincs, több doki is megnézte, antibiot is szedtem...de dagibb az egyik arcom. ez mitől lehet?

2019. máj. 22. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Elfog múlni.
2019. máj. 22. 12:32
 2/5 A kérdező kommentje:

De mikor? Csak mert ahogy olvasom, egykét hét alatt max mindenkinek elmúlt...

:((

2019. máj. 22. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy türelmetlen vagy a gyógyulással szemben, még nem fog gyorsabban elmúlni.
2019. máj. 22. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Arra lennék kíváncsi, hogy akinek sok hétig még volt dagadása, mennyi idő alatt múlt el neki?

2019. jún. 3. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem is felvolt dagadva. Az antibiotikum nem vitte le szedtem melle paracetamolt. Szinte szemmel lathatolag ment lefele.

Miota nem szedem az antibiotikumot es paracet. azota nem apadt tovabb lefele.

Sajnos nem tudom en sem mit tegyek.. lehet szedek tovabb paracetamolt.

2019. jún. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!