Fáj a növő bölcsességfogam, de a szájsebészem csak két hét múlva akarja kiszedni, mivel a másik oldalt is van egy műtött seb?
Nagyon szeretném rábízni a műtétet, mert jó doki. Nyilván azt akarja h teljesen meggyógyuljon a műtét helye mikor nekikezd a másiknak.
De nekem közben minden nap fáj, nem tudok rendesen koncentrálni és félek h nagyobb baj is lehet belőle ha várok még két hetet. Szerintetek? Közben szedek azért gyulladáscsökkentöt.
Ti várnátok?
Az a baj h kicsit hipochonder is vagyok és gyakran beképzelem h begennyesedik és majd nem lehet megmenteni, elvisz a mentő, meghalok.
Ez két hét alatt szerintetek megtörténhet? Lázam amúgy nincs, de elég rossz h fáj ott hátul, kisugárzik mindenfele. Genny amúgy nincs, csak néha felpuposodik az íny aztán visszamegy, de közben meg fáj, feszít, szóval rossz. Mondtam a dokinak, azt mondta h még nem lehet kiszedni a gyógyuló sebek miatt, és vegyek be gyógyszert ha fáj.
Gyulladáscsökkentőből annyit szedj, amennyit az orvos felírt, gondolom egy hétig kell szedni, egyél mellette natur joghurtot, vagy kefirt naponta, hogy a gyomtodat ne bántsa.
Erősen ne mosd, mert attól még jobban begyullad, de rendesen tisztítsd meg puha fogkefével minden evés után és vedd meg a Gengigel gélt, elég drága, de hatásos.
Köszönöm a segítséget!
A Gengigel nem fogja még jobban "beindítani" a fogat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!