Bölcsességfog eltávolítás fáj?
Az lenne a kérdésem, hogy az egész beavatkozás fájdalommentes? Milyen injekciót adnak és mennyit?
Gondolom sokkal erősebb, mint amit a fogászaton adnak töméshez. Mennyi ideig nem tudsz rendesen enni? Varratszedés mikor van?
Alul mind a 2 bölcsesség fogam ki kell szedetni a szájsebészeten, mert fekve nőnek és két oldalról nyomni fogja a többi fogam és azt mondta a fogorvos minél hamarabb ki kell szedetni. Azt tudni kell, hogy már minden bajom van, mikor menni kell a fogászatra, megy a hasam,már a szagtól is rosszul vagyok mikor megérzem. Ha valaki járt már hasonló cipőben megköszönném ha kicsit tájékoztatna ennek a menetéről akár privátba is lehet! 22/N
Szia!
Ez nagyon sok mindentől függ. Neked alsó fogat fognak műteni, az első válaszoló felsőről beszélt. Csak azért mondom, ne lepődj meg ha hosszabb idő alatt szedik ki , a műtét akár egy óra is lehet, vagy ha lassabban gyógyul majd. A fekvő nyolcas a legrosszabb, főleg ha mélyen van alul. Alapvetően a műtét fájdalommentes, arc dagadásra nehezebb műtét után szinte mindig számítani lehet. A tiltó listát h mit nem ehetsz, el fogják mondani. Tejes dolgok, szénsavas italok, és tilos dohányozni , szívószállal inni, 3 nap de inkább a varrat szedésig, ami 7-10. napon szokott lenni.
ne félj tőle, ezen át kell esni sokunknak, utána jobb lesz, nekem három hete volt, alsó felső feltárással, elég mélyen a csontban, és még bent van egy, ami fájni kezdett :( szintén alsó, most várom a műtétem én is.
Egyén függő ki hogy viseli, barátnőim pár nap alatt túl voltak rajta, nekem kicsit több idő kell.
Kitartás és ne félj! Nálam jobban nem fél senki, már a sima vizsgálattól is elkapott a remegés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!