Fogfehérítést szeretnék, mit ajánlottok?
Pár hete szedték le a fogkövemet, azóta gondolkozom hogy melyik fogfehérítést válasszam...ugye reklámozzák a Bright White-ot, testvérét a Smile on, meg a tapaszos fehérítésről is hallottam, DE nem tudok dönteni!
Na meg ugye a fogorvosnál a 40 ezer fotintos fehérítés is lenne...
Azt a megoldást szeretném választani, ami tényleg hatásos :)
Nektek melyik fogfehérítés használt a legjobban, és melyik nem?
Véleményeket kérek!
Előre is köszönöm nektek!!
25N
Nekem a SmileOn 18 alkalmas fogfehérítője szettje bevált. Nálam a fő szempont az volt, hogy ne fájjon. Sajnos, nagyon nagyon érzékeny az ínyem és nehezen bírom a fájdalmat, ezért a peroxidos orvosi fogfehérítők kilőve. Viszont a SmileOn-nal még fogérzékenységet sem tapasztaltam.
Vannak ismerősiem, akik orvosi peroxidos fogfehérítést választottak. Igazából ezt neked kell eldöntened, hogy mi a fontos, mert mindennek megvannak az előnyei:
Orvosi PEROXID-os fogfehérítés:
ELŐNY:
- Ez a leghatásosabb. Ha a peroxidos fogfehérítő nem tudja kifehéríteni a fogad, akkor semmi :'D
HÁTRÁNY:
- Ahogy Te is írtad nem olcsó.
- Gyakran fogérzékenységgel fájdalommal jár.
- Túl gyakori használata fogkárosodást okozhat.
Otthoni fogfehérítő (SmileOn, másról nem tudok nyilatkozni.)
ELŐNY:
- Nincs fogérzékenység, nincs fájdalom, nincs fogkárosodás.
- Lényegesen kedvezőbb az ára.
HÁTRÁNY:
- Nem annyira látványos, mint egy peroxidos fogfehérítés.
- Ne várj azonnal eredményt. (Én a 18 alkalmat végigcsináltam és elégedett vagyok az eredménnyel. Az ismerőseim kérdezték is, hogy kinél voltam fogfehérítésen. Dícsérték az eredményt:) )
Köszönöm, jöhetnek még a vélemények
Még nem tudok dönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!