Fogorvosnál ciki hozzátartozónak is bemenni?
Nálunk van egy fiatal dokinéni, jó kerek popsival.
Szerinteed?
Ha csak nem kisgyerek vagy, akkor inkább ne vigyél kísérőt. Volt egy időszak amikor rendszeresen jártam fogorvosi magánrendelésre, az utóbbi pár hétben meg urulógiai magánrendelésre kell járnom és az amúgy is korlátozott számú ülőhelyek közel felét a kísérők foglalják el a váróteremben. Eltelik 1-2 óra és már van aki nem tud leülni. Nem csak gyerekek, vagy idősek, hanem fiatalok és középkorúak is sokszor kísérővel jönnek, ezt én nem tudom és nem is akarom megérteni, szerintem teljesen fölösleges és idegesítő. Egy felnőtt ember legyen már azért annyira önálló, hogy el tudjon intézni egy orvosi vizsgálatot...
Természetesen, ha már előre tudod, hogy kisebb műtétet, vagy fog kihúzást vagy ilyesmit fognak csinálni és telenyomnak majd érzéstelenítővel amitől bekábulhatsz, akkor jó ha van ott valaki aki haza tud vinni, ne neked kelljen kábultan vezetni, de egyéb esetben totál felesleges és csak a többi beteg elől foglalják a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!