Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mások is nehezen ettek bölcses...

Mások is nehezen ettek bölcsességfog műtét után?

Figyelt kérdés
Több mint egy hete volt a mütét és annyira nincs étvágyam, félek felsértem a sebet, vagy odamegy a kaja. Az agyamra megy már ez az egész. Hogy lehet ebbol kijönni? Enni, beszélni, semmihez nincs kedvem már, elfáradtam ebben. Volt még valaki így? Mikor múlik el eu az egész??

2019. máj. 5. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is csak 2 hét után tudtam rendesen enni, addig a számat is alig bírtam kinyitni. Egyél azért, sokszor keveset, ne gyengülj le.
2019. máj. 5. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ma vették ki. Borzasztóan fáj és még most is picit vérzik.. Kajálni is csak levest bírtam azt is épp hogy nem hidegen. Hasam korog mint a veszedelem éhes vagyok de tudom hogy nem igen lehet mert akk lehet megint jobban vérezne vagy valami. Majd holnap remélem tudok enni valami puhát. Gagyi 1-2 hét elé nézünk szerintem.
2019. máj. 8. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!