Mitől barna a fogam oldala?
17 éves vagyok, és kb. egy hete vettem észre, hogy alul, a jobb oldalon az első nagyörlőm külső oldalán enyhe barnás elszíneződés van, illetve van egy-két fehér folt is rajta. A másik alsó nagyörlőm külső oldalán csak egy-két fehér folt van.
A többi fogam mind jó állapotú, és sosem volt még egyik sem lyukas, ezért vagyok ennyire bizonytalan a dologban. Nem fáj egyik helyen sem, csak a tükör előtt vettem észre a dolgot.
Mi lehet ez? Van egy erős gyanúm, hogy kezdődő fogszuvasodás, kezeltetni is akarom előbb-utóbb, de gyanús, hogy egyrészt nem fáj, másrészt meg három hete voltam fogorvosnál, és ő nem szólt semmit, pedig elég sokáig nézte a számat.
#2-es vagyok, Későn válaszolok nem hiszem hogy már nézed.
Igen, mentem.
6-ot betömtek az egyik megmaradt mert húzós lett volna én meg nem akarok foghíjas lenni.
Az oka egyszerű, hiába mostam rendszeresen mert rossz a genetikám, apámnál is ugyan ez volt, 1-2 évente lett 1-2 lyukas foga hiába mosta ő is, sajnos az ő génjeit örököltem, anyámnak jók voltak mindíg a fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!