Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a foghúzás?

Mennyire fáj a foghúzás?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 27. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem két hónapja volt életem első foghúzása

Bementem,megkaptam az injekciót legalább 3 helyre

Amikor kimentem úgy remegett a lábam a félelemtől, hogy azthittem összeesek. Leültem és a kezembe vettem egy újságot de nem tudtam olvasni annyira remegtem

Aztán bementem és leültem a székbe

Ki kellett volna nyitnom a számat, de valamiért nem nyílt ki, kèptelen voltam rá.

Aztán megfogta az orvos a fogat egy fogóval, az asszisztens közbe lefogta a fejemet

Bizarr ropogó hangokat hallottam, éreztem ahogy csavarja jobbra, balra a fogat, majd lefelé húzza. Nagyon furcsa érzés volt, semmihez nem hasonlított, de nem fájt.

Ez az egész egy perc jó ha volt.

El sem hittem hogy ezen izgultam heteket, amikor SEMMI fájdalmat nem éreztem

Nekem nem maradt kellemetlen emlék, még a fogat is megkaptam

Jobb felső hetes volt

2019. ápr. 27. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szeptemberben volt utoljára foghúzásom.Az előtte lévő fájdalomhoz képest(ököllel vertem a falat a fájdalomtól) szinte semennyire(nyilván az érzéstelenítőnek is köszönhető).
2019. ápr. 27. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a fog nem gyulladt akkor semennyire sem fáj. Mondjuk kicsit ijesztő mert halod, hogy minden recseg ropog.
2019. ápr. 27. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem két hónapja húztak egyet és rá egy hónapra a másikat, mindkettő régi gyökérkezelt fog volt. Nagyon jól kiszedte az orvos, semmi fájdalmat nem éreztem, legfeljebb előtte az injekciót, de az csak pár másodperc.
2019. ápr. 27. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ma már ez egyáltalán nem fáj ha szakszerűen el van érzéstelenítve

Ha kiment az érzéstelenítő akkor viszont fájdalomcsillapítót kell szedni pár napig.

2019. ápr. 27. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy régi letört gyökérkezelt fogat húztak ki, ami persze nem jött egybe hanem kettétört és a fele bent marad. Akkor megszólal a szájsebész, na hozom a csontfűrészt. Elkerekedett a szemem, de semmit nem éreztem az egészből, annyi érzéstelenítőt adott, csak hallgatni volt rossz.
2019. ápr. 28. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!