Nem hat a fájdalomcsillapító, miért?
Rohadtul fáj a fogam (2-3 éves tömés), be van tömve lyuk nincs rajta.
Tegnap jelentkezett a fájdalom egyre erősebb lett. Ma éjjel bevettem 1db 50mg-os Cataflam Dolot, kb reggel 7-ig tartott megint bevettem 1-et az délig tartott délbe bevettem még egyet, de az kb 2 óráig tartott és mivel a leírás alapján nem vehetek be többet azért elmentem a gyógyszertárba vettem valami mást abból vettem be 1-et 16:00 -kor hát az rohadtul semmit nem csinált, sőt csak jobban fáj a fogam.
Egyetlen egy Demalgon tablettám van még régről, de azt estére tartogatom.
Szóval miért nem hatnak ezek a szarok?
Ügyeletes nincs?
A fájdalom mindig sürgősségi dolog. Ha mást nem, akkor az SBOra menj be.
Voltam dokinál (körzeti), azt mondta húzzuk ki :D
Mondom nem, kívülről nincs rossz állapotban, igaz tömött, de nem szar és szeretnék még rágni vele! (Egyébként bal alsó 7-es)
Felírt gyulladáscsökkentőt. Úgy hogy most itt leszek hétvégén ezzel a félmegoldással.
Amúgy elírtam, csak 25mg-os Cataflant szedtem eddig. Most írt fel Cataflam 50mg-ot. Ebből max 3-at lehet bevenni 1 nap. Érdekes hogy a 25mg-ra is az van írva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!