A rossz szájszag ragályos?
értem ez alatt azt, hogy beszélek egy emberrel akinek rossz a lehelete, úgy 15 - 20 percet és ez idő alatt a kilégzett levegőjét beszívva lehet nekem is rossz a leheletem?
Csók után érthető, vagy az után sem kéne, hogy budos legyen a szám ha a partneremé az volt?
Köszi a válaszaitokat!
Meg a reflux -tól, meg a mandulagyulladástól, meg a különféle íny betegségtől, meg a felső légúti megbetegedésektől, tüdőbetegségtől.
Látom semmenyire nem értesz hozzá :) de legalább értelmesebb választ adtál mint az első, aki érvelés nélkül állítja a saját fejéből kiáramló értesSÜLETLENSÉGeit.
Nem kaptam el tőle.
Egyszerűen csak az érdekel, hogy létezik-e ez a jelenség, hogy beszélsz egy emberrel akinek rossz a lehelete valamilyen oknál fogva(rohad, lyukas, fogköves,...) és az ragályos lehet -e arra akinek beszél?
Nem az ok érdekel, meg nem a probléma megoldása hanem az, hogy LÉTEZIK e ez a jelenség(történt-e már valakivel ilyen)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!