Mennyibe kerül egy átlátszó fogszabályzó?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és most kell másodszor fogszabályzó.Eddig drót volt, de most szeretném kipróbálni az átlátszót is.Ha volt/van valakinek ilyen írja le hogy milyen!Légyszi linkeljetek képet róla!
13/L
2010. júl. 5. 20:03
1/6 anonim válasza:
En ugy felmilliora saccolom (a rendes fogszabalyzo 100ezer korul van egy gyereknek es az atlatszo nem is tamogatott) raadasul sokkal kevesbe hatekony, mint a fem, az anyagabol adodoan.
2/6 anonim válasza:
Az én dokimnál 180/fogsor.
Szerintem nem éri meg, a fém is látszik és a porcelán/műanyag is. Ha meg már látszódik, akkor látszódjon rendesen, a fémnél legalább egyből tudják, hogy mi az, a porcelán/műanyagnál viszont kell egy-két perc, mire felfogják az emberek, hogy mi is van a fogakon.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Azt hiszem maradok a sima fémnél.:D
2010. júl. 6. 12:48
4/6 anonim válasza:
63.000ft
támogatja a tb mert 18 éven aluli vagy
de a fém tényleg hatásosabb !!!
5/6 anonim válasza:
13:51: Ezt honnan szedted? Nekem a fém 90 ezer körüli lenne, 18 alatt.
6/6 anonim válasza:
Meg csak a szál átlátszó, a fogaidra ragasztott brekett hagyományos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!