Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy átlátszó...

Mennyibe kerül egy átlátszó fogszabályzó?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és most kell másodszor fogszabályzó.Eddig drót volt, de most szeretném kipróbálni az átlátszót is.Ha volt/van valakinek ilyen írja le hogy milyen!Légyszi linkeljetek képet róla!

13/L

2010. júl. 5. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
En ugy felmilliora saccolom (a rendes fogszabalyzo 100ezer korul van egy gyereknek es az atlatszo nem is tamogatott) raadasul sokkal kevesbe hatekony, mint a fem, az anyagabol adodoan.
2010. júl. 6. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én dokimnál 180/fogsor.

Szerintem nem éri meg, a fém is látszik és a porcelán/műanyag is. Ha meg már látszódik, akkor látszódjon rendesen, a fémnél legalább egyből tudják, hogy mi az, a porcelán/műanyagnál viszont kell egy-két perc, mire felfogják az emberek, hogy mi is van a fogakon.

2010. júl. 6. 01:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Azt hiszem maradok a sima fémnél.:D
2010. júl. 6. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:

63.000ft

támogatja a tb mert 18 éven aluli vagy

de a fém tényleg hatásosabb !!!

2010. júl. 6. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
13:51: Ezt honnan szedted? Nekem a fém 90 ezer körüli lenne, 18 alatt.
2010. júl. 6. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg csak a szál átlátszó, a fogaidra ragasztott brekett hagyományos
2010. júl. 6. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!