Vízszintesen álló bölcsességfog eltolhatja az alsó fogsoromat?
Az alsó bölcsességfogaim vízszintesen állnak és az emlúlt 1 évben látható módon feltorlódtak a fogaim. Csináltattam 3D-s röntgent és az kimutatta hogy mindkettő idegszálon fekszik és a doki közölte velem, hogy ő kiveheti de túl nagy a kockázat az idegsérülésre és szerinte nincs olyan hogy a bö.fog tolná a többit, hanem ahogy az állkapcsom növekszik úgy torlódnak.
Szerintem ez baromság, hiszen már 23 éves vagyok, hova nőljön még az állkapcsom.
Nem mellesleg a tatabányai sztk-ról beszélünk.
Kétségbe vagyok esve hogy most mit csináljak, mert szilárd meggyőződésem, hogy a bö.fogaim miatt csúsznak össze a fogaim és egy éve még nem így néztek ki, de nem is merem sztk-val kiműttetni, mert akkor tutira lebénul az állkapcsom.
Tudtok nekem tanácsolni valamit?
Sziasztok, elmentem maszekhoz, ahol megnyugtattak, hogy enyhe utózsibbadás rizikójával kivehető. Tökéletes munkát végeztek. Kiműtötték az érintett fogat és megállt a torlódás.
Érdemes maszek orvosok véleményét kikérni, mert arról ne is beszéljünk hol tartanak az sztk-s orvosok. Remélem téged is rendbe tudnak hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!