Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől van ez? Hogyan szüntethe...

Mitől van ez? Hogyan szüntethetem meg lehetőleg orvos nélkül? (lejjebb)

Figyelt kérdés
Lassan három hete elkezdődött a fogszabályzásom. Először feltették a gyűrűket aztán foghúzás fent. Nem lenne semmi gond csak amelyik fogamon van a gyűrű eggyel hátrébb levő (leghátsó fogam) fogam felett nagyon érzékeny fáj kis részben a puhább arc rész is. Néha elterjed a fájdalom a gyűrűs fogaam feletti íny részre. Nem piros nem váladékozik szerintem nincs begyulladva. Viszont kissé büdös szag jön onnan és a szám íze is olyan furcsa lesz. Hasonló mint a szag. Ma délelőtt tette fel az orvosom a szabályzót felülre nem szóltam neki de enm is vett észre semmit belőle. Mit tegyek hogy ez elmúljon? Rendszeresen mosok fogat az ínyemet is és szájvizet is használok.
2010. júl. 5. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez pedig doki sürgősen mert ha begyullad vagy rá gyullad vagy be gennyesedik akkor szájsebészet lesz belőle:S
2010. júl. 5. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha nincs más választásom. Szerdán úgyis mennem kell szájsebésztre. Köszönöm a választ
2010. júl. 5. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Basszus, ott voltál a dokinál és nem szóltál, hanem inkább itt kérdezgeted teljesen laikus emberektől?
2010. júl. 6. 01:24
 4/4 A kérdező kommentje:
hát igen akkor el is felejtettem meg akkor más volt a lényeg de majd szerdán. úgyis fogat húznak
2010. júl. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!