Mitől van ez? Hogyan szüntethetem meg lehetőleg orvos nélkül? (lejjebb)
Figyelt kérdés
Lassan három hete elkezdődött a fogszabályzásom. Először feltették a gyűrűket aztán foghúzás fent. Nem lenne semmi gond csak amelyik fogamon van a gyűrű eggyel hátrébb levő (leghátsó fogam) fogam felett nagyon érzékeny fáj kis részben a puhább arc rész is. Néha elterjed a fájdalom a gyűrűs fogaam feletti íny részre. Nem piros nem váladékozik szerintem nincs begyulladva. Viszont kissé büdös szag jön onnan és a szám íze is olyan furcsa lesz. Hasonló mint a szag. Ma délelőtt tette fel az orvosom a szabályzót felülre nem szóltam neki de enm is vett észre semmit belőle. Mit tegyek hogy ez elmúljon? Rendszeresen mosok fogat az ínyemet is és szájvizet is használok.2010. júl. 5. 18:53
1/4 anonim válasza:
Ez pedig doki sürgősen mert ha begyullad vagy rá gyullad vagy be gennyesedik akkor szájsebészet lesz belőle:S
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha nincs más választásom. Szerdán úgyis mennem kell szájsebésztre. Köszönöm a választ
2010. júl. 5. 22:34
3/4 anonim válasza:
Basszus, ott voltál a dokinál és nem szóltál, hanem inkább itt kérdezgeted teljesen laikus emberektől?
4/4 A kérdező kommentje:
hát igen akkor el is felejtettem meg akkor más volt a lényeg de majd szerdán. úgyis fogat húznak
2010. júl. 6. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!