Miért akarja kihúzni a fogam? És miért nem kell előtte röntgen? Örlőfog
Tudom, hogy ezt ti látatlanba nem tudhatjátok, tehát inkább csak a véleményekre lennék kíváncsi. Már eleve azért is mert rettenetesen félek a fogorvostól és tiszta ideg vagyok. És így még azon is felidegesítem magam, hogy se röntgen se semmi egyből húzás. Ráadásul ez egy magánrendelő, nem az ingyen fogászat.
Szóval van egy ránézésre tök egészséges fogam amit a múltkor betömtek, de utána fájt (nem tudok ráharapni mert akkor mindig belehasít a fájdalom iszonyúan) és visszamentem mondom hogy fáj, tett bele gyógytömést és azt mondta hogy ha továbbra is fájni fog akkor ki kell húzni. Én annyira meg voltam illetődve hogy bele sem mentem a témába csak minél hamarabb menekülhessek a rendelőből. De az lett volna felé a kérdésem hogy miért nem lehet gyökérkezelni és magyarázza el miért kell rögtön húzni. Mert azt mondta ezt húzni kell gyökérkezelni nem lehet, de nem kérdeztem miért...
Szóval most megyek majd vissza mert gond van vele. És egyszerűen nem értem miért ne lehetne gyökérkezelni. Ráadásul húzni akar örlőfogat röntgen nélkül? ÉS HOGYHA GÁZ A GYÖKERE? Ki tudja milyen gyökere van...
Mit tegyek? Hogyan kellene kezelnem a helyzetet?
Nem b--ogatást kérek hanem tanácsokat mert totál kétségbe vagyok esve az ilyen helyzetektől. köszönöm
Látatlanban mondom, keress fel egy másik fogorvost.
Az ilyen fogat gyökérkezelni szokták, és semmiképpen se röntgen nélkül kihúzni. Lehet, hogy sikertelen lesz a gyökérkezelés, nem minden fog alkalmas rá, de meg szökták próbálni.
Gyógykezelés = gyökérkezelés.
Nem tudom, miért írta át a telefon. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!