Miért törnek a fogaim?
Van amelyik ketté-többnyire rágófogaim, de pl az első két fogam szimplán letört, gyökértömés után 2-3 évvel. Maga a tömés (fogorvos mondta) mozog is.
Van olyan fogam, amelyik friss kenyér evésekor egyszerűen kettétört, egy másik pedig főtt tészta evése közben-szóval semmi keményre nem haraptam rá. Akkor miért törik?
Semmi gyógyszert nem szedek, leszámítva nagyritkán 1-1 fájdalomcsillapítót.
Doki semmit nem mondott...
Wow! "élmény" lehetett... nekem a mai nappal 4 fogam tört el! 1. dinnyemagtól, 2. kenyértől, 3. puhára főtt csirkehústól, 4.főtt tésztától...
Ebből 2-t egy kontár sintér csinált meg (a letört fogat még jobban letörte, mehettem a szájsebészetre kivésetni, az első két fogam V alakban fedi egymást, a fedésnél kezdett lyukadni, ez a sintér gyökérkezelte, betömte, alig 1 hónap múlva kiesett a tömés.Mint utóbb kiderült, elég ocsmányul csinálta, ezért történt az, ami.)
Tavaly elmentem egy másik fogorvoshoz, hogy fáj a bal alsó 6. erre kifúrta a bal alsó 5.-t, és betömte. azóta egyre rosszabb...
Már lassan ezért nem merek fogászatra menni, mert mindig ilyeneket fogok ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!