10 éves kislanyomnak kell foggszabályzo milyen árak vannak sztk alapon? És hogy működik holnap megyünk rögtön megcsinálják? Vagy várni kell míg kész
Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 17:53
1/5 anonim válasza:
Hónapokat, van ahol 1-1,5 évet is kell várni. Időpont kérés után, vizsgálat előtt. Miután levették a mintát is kell várni, de már nem olyan sokat..
Ismerősöm gyerekének 40 ezer ft volt.
2/5 anonim válasza:
Nekem 120.000 és két évet kellett várni..
3/5 anonim válasza:
Kb. 120e, amit részletekben kell fizetni, pl. mintavételnél, állításnál, stb. Ezerszer kell menni, sokára lesz belőle fogszabályzó.
4/5 anonim válasza:
Unokámnak iskolafogásztól kellett javaslat, és mindent el is mondott, hogy működik. 100000.- volt Budapesten, TB re
5/5 anonim válasza:
nekem 50ezer, és 2 hónapot kell várni, egyszer mentem, következőre már teszi fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!