Felnőttként fogszabályzás- érdemes belevágni? Vélemények, tapasztalatok?
Felül az első két fogam kissé kiáll és van köztük egy kisebb rés. Általános iskolás koromban volt éjszakai fogszabályzóm, de szinte semmit nem hasznàlt, folyton felsértette a számat, akkor gyerekként gyűlöltem. Aztán inkább hagytam így. Nem olyan vészes de mégsem egyenes. Egyébként teljesen egészségesek a fogaim, sosem volt más problémám vele, még tömve sincs egyik sem. Viszont nagyon önbizalomhiányos vagyok. Nevetni így nem tudok normálisan, képek évek óta nem készültek rólam. Alig merek beszélni idegenekkel, mert ugye ezt látják meg először. Az az érdekes, hogy mindig voltak udvaróim, sőt kapcsolatom is van, és sosem tették nekem szóvá, viszont rondának látom magam, nem értem hogy tetszhetek így bárkinek is. Tudom az én hibám, mert a szüleim fizették volna gimis koromban is a fogszabályzót de hülye voltam... Most már van saját keresetem,nagyon gondolkodok rajta, hogy megcsináltatom.
Esetleg írna olyan ember tapasztalatot, akinek húsz éves kor felett lett állandó fogszabályzója?
Véleményt, árakat is szívesen várok, vagy bármit ami ezzel kapcsolatos! Szeretnék belevágni. Nem tudom késő-e már...
24N
23F
1 éve hordom, és nem bántam meg. :)
Anyagi miatt, később kezdtem el :(
Nagyon örülök a pozitív véleményeknek!:)
Ma összefutottam egy gimis osztálytársammal. Egyidősek vagyunk ugye. Először észre sem vettem, csak mikor nevetett, hogy fogszabályzója lett neki is. Neki átlátszó, tényleg nem feltűnő. Szép lány alapból, ez sem rontja az összképet. Tényleg kezd megjönni a kedvem ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!