Szerintetek is hülyeség volt koronát rakatni egy 6-os fogamra, amiből egy picike darab le volt törve és már nagyon tömve volt?
Azóta sem tudom megszokni, mert borzasztó magas, komolyan, a többi fogamhoz képest, meg mimdig gyulladt ott az íny kicsit.
Meg nem is lett indokolt szerintem. Ő mondta, hogxha akarok, koronát lehet rá rakni, de töméssel nem lehet pótolni.
Előtte azt mondták, az maradjon úgy, nem érdmes vele semmit.
Elszúrták, nem lenne szabad zavarónak lennie, én meg sem érzem, hogy korona van a fogamon.
Korona kell rá ha nagy a foghiány, mert anélkül letörhet a fogad, de jól kellene megcsinálni.
Nem magánorvosnál voltam, hanem sztk-ban. De a koronáért fizetni kellett ott is.
Igazából ez már a második koronám, az első szimpatikusabb volt (😂😂), de vagy 10-szer próbálták meg felragasztani, de nem sikerült.
Rá egy hétre hozta ezt.
Elképzelhető amúgy az is, hogy a fogtechnikus cseszte el a koronádat.
Így kérdés alapján hogy "egy pici darab letört", akkor nyilván az rá a válasz, hogy hülyeség volt a korona. De látni kellett volna azért hogy mi is volt a helyzet... Csak úgy viccből nem csinált koronát...
Ja hát akkor azért választotta a koronát, mert stabilabb egy korona, mint egy össze-vissza toldozott fog.
De úgy tényleg ne maradjon, hogy magas a korona. Vagy el kell még fúrni belőle (ha lehet), vagy új kell...
Az én hülyeségem volt ez...
A f9gorvos szerint akár maradhatott volna így is... Nem nagyon akart rá, csak anyám mondta neki, hogy persze...
Nem lehet belőle csiszolni, mert már a fém része látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!