Vérző herpeszre mit tegyek? Lejött a tapasszal a seb.
Figyelt kérdés
Vérzik a herpeszem mert lehúzta a tapasz. Alatta már nincs hólyag se semmi de nem szeretném újra kezdeni a sebesedést stb.. nagyon el kéne már tűnnie. Mit csinaljak, hogy ne kezdjen újból sebesedni?
Van itthon cinkpaszta meg Fenivir herpesz krém, esetleg 93% aloevera gél vagy a tapaszt tudom feltenni megint ami hidrokollaidos.. Mit tegyek ra szerintetek?
2019. ápr. 3. 22:52
1/7 A kérdező kommentje:
Kicsit ég, de akkor most kezdődik újra az egész? Mire jó ez a tapasz így, ha leszedi és kb nyílt sebet csinál? 3ezer ftert... kikészülök már ettől az undorító vírustól. :(
2019. ápr. 3. 22:54
2/7 anonim válasza:
A tapasz nem jó. Zovirax kenőcsöt vegyél, hogy legyen otthon, és a legelső tüneteknél kezd el kezelni. Most már csak Bepanthen kenőccsel /ne a Bepanthen krémmel/ kezeld. Minél többször kend be a sebet. Szépen össze fog forrni tőle. A kenőcs puhán és hidraltáltan tartja, és gyógyítja is.
4/7 anonim válasza:
Most egy darabig hagyd leszáradni, vegyél Epavir tablettát, ez nagyon jó akkor is ha érzed, hogy a herpeszed elő fog jönni, sokkal gyorsabban elmúlik majd, vagy ki sem jön erősen, nálunk bevált.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem jó az Epavir. Tavaly egy Herpesin kúrát csináltam 3 hónapig majd pár napra rá kijött. Sajnos nagyon sokszor van.
Most készülök majd elmenni vérvételre és immunológiára. Nem tudom ott Mit tudnak erre mondani, de rosszabb nem lehet. Köszönöm a válaszokat.
2019. ápr. 4. 09:26
6/7 anonim válasza:
Sajnos legyengült immunrendszer miatt, vagy menszesz előtt, vizsgák előtt, illetve ha sokat idegeskedsz, kijöhet. Én is ezt tapasztalom. :( szerintem ne kenj rá semmit, én volt hogy lekapartam, és pár nap alatt elmúlt. Bàr szerintem is jobb ha Tetrant, vagy Zoviraxot használsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!