Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rosszul állnak a fogaim,...

Rosszul állnak a fogaim, mennyibe kerülhet a kezelése?

Figyelt kérdés

Sziasztok a fogaim eléggé rosszul állnak, a középső két fogam (kapafogaim :D) lejjebb kezdődik mint a többi, ez borzasztóan néz ki, utálom magam a fogsorom miatt, az lenne a kérdésem, hogy valami olcsóbb fogszabályozó van-e még számomra pl: éjszakai fogszabályzó vagy hasonló, 20 éves vagyok.

Köszönöm a válaszokat előre is

2019. márc. 28. 05:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Úgy tudom van olyan lehetőség,hogy részletfizetés formájában rendezd a hitelt.Nézz utána,nem tudok róla többet.
2019. márc. 29. 13:55
 12/13 anonim válasza:
Szerintem az elöttem lévők kicsit túloztak. És az sem igaz hogy alsó felső egybe kell mert nekem családban van is olyan akinek csak felső volt és gyönyörűek lettek a dogai. 1évig volt fent,kontrollra kb 5-6x volt ami olyan 20.000ft volt maga a fogszabályzó pedig 100.000ft
2019. ápr. 23. 23:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Azért mert az akárkidnek annyi volt, attól miért túloznék. A kérdezőnek a saját tapasztalatomat és hallomásaimat írtam le, abszurd, hogy azt állítod túlzok.

És akkor leírom. Az orvosomnál én 270 ezret fizettem. Alsó felső+ transpalatinál ív + 2db minicsavar. Már fent van és felrakáskor ki is kellett fizetnem. Leszedéskor majd 50 ezer lesz. Továbbá a havi kezelések 10 ezer forintba kerülnek. Az én orvosom azt mondta, nincs csak alsó vagy csak felső fogszabályozás, nem csak nálam nincs, hanem senkinél sem csinálja meg, annál sem akinél csak 2 csálé fog van, mert mindig és mindig hozzá kell igazítani az alsó illetve felső ívet, különben sem harapásod nem lesz jó, sem semmid.

Az olcsó fogszabiról nekem az olcsó húsnak híg a leve mondás jut eszembe. Olvastam itt és hallottam mástól, mitöbb a családomban volt akinek olcsó fogszabályzója volt és sz*r lett a végeredmény. Hozzá nem értő orvos volt pluszban, de még ráadásul sz*r anyagokkal is dolgozott. Most már a rokonomnak is elkészült a foga ennél a fogszabisnál akihez én járok, egy év alatt. Hány olyat hallok, hogy leesett a breckett mire megkérdezem kíváncsiságból mennyibe került közli hogy 85 ezer. Nem tudom, lehet tévedek, de nagyon úgy gondolom, hogy az ár az anyagok minőségétől függ, a fogorvos nem ebből él (persze nyilván ezen is haszna van valamennyi) hanem abból amit havonta/másfélhavonta fizetsz neki 3 percért.

A másik ami lényeg, hogy mindenkinek egyénre szabott komoly mérések után adnak az orvosok árajánlatot és kezelési tervet. Nehezen lehet így megállapítani mennyibe kerül, mert ennek nincs fix ára, ez teljesen fogazatfüggő. De nyilván leírja mindenki amit hallott, amit tapasztalt, illetve amennyit ő fizetett. Kikérem magamnak a túlzó jelzőt és azt, hogy azt mondod az sem igaz, hogy alsó felső kell. Azért mert a te családtagodnak épp nem kellett.

2019. ápr. 24. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!