Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tegnap húzták ki az egyik...

Tegnap húzták ki az egyik fogamat és most fáj a felette lévő?

Figyelt kérdés

Tegnap húzták ki az egyik alsó fogamat és most fáj pont a felette lévő.

Eddig nem éreztem hogy az fájna, most akkor azt is húzni kell, vagy csak átsugárzik?

2019. márc. 27. 06:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Áh, csak átsugárzik. Húzás után a komplett állkapocs tud fájni, szerintem pár nap múlva egyikkel se lesz bajod.
2019. márc. 27. 07:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is fáj egy felette levő és a mellette levő is, tegnap húzták, ez gondolom pár nap múlva majd elmúlik.
2019. márc. 27. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlik, csak átsugárzik.. A körülötte lévők és az injekció helye is fájhat majd, ne ijedj meg.
2019. márc. 27. 07:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Leszakad a fél arcom, a szememre alig látok...

Rtg semmit nem mutat, doki azt mondta 1-2 napot várjunk vele, adott gyógyszert.

Megkocogtatta, azt hittem megdöglök... és csak az, másik nem.

2019. márc. 27. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért, talán az a fogad is rossz?
2019. márc. 28. 06:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtad, hogy ilyen szintű gond van azzal a foggal. Ez nem átsugárzás, ez gyulladásnak hangzik. Átsugárzó fájdalomnál nem esik ki a szemed.
2019. márc. 28. 06:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor mégiscsak begyulladt az a fogad is, a gyógyszer majd leviszi egy időre a gyulladást, de lehet gyökérkezelni is kell majd.
2019. márc. 28. 07:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Tegnap 2x rátört pokoli fájdalom, illetve ma reggel is nagyon fáj. Bevettem a gyógyszert, azóta semmi. Nem is érzékeny. Valószínű most kezdett el hatni..

A dokival abban maradtunk, ha nagyon fáj ma délután vagy holnap délelőtt menjek vissza. Még meglátom hogy alakul.

Amúgy egy tömött fogról van szó. Nincs 1 hónapja, hogy be lett tömve. Sokat tisztította a doki akkor is, mondta, hogy nincs túl jó állapotban a fog, ha fájni fog, akkor húzni kell. Nem lesz gyökérkezelés.

2019. márc. 28. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!