Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy egyszerű...

Tinisrac kérdése:

Mennyibe kerül egy egyszerű fém állandó fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kezdenem azzal hogy nem vagyok idős, de nagyon zavar a kis rés a fogam között, amit tudtommal ellehet tüntetni. Nem túl nagy, de nem merek tőle mosolyogni. Az elmúlt időben nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy lehet ittlenne az ideje. De mivel nem szeretek nagy dolgokat kérni a szüleimtől ezért azt szeretném kérdezni,hogy aki ebben jartasabb megtudna-e nekem mondani hogy mennyibe kerülne, tudok a TB-s támogatásról is amit igénybe lehet venni. Képet tudok csatolni hogy mégis mekkora a rés. (De csak azok nézzek még akik megszeretnék, nem durva vagy ilyesmi) (A linkben a 'pontot' toroljetek és rakjatok oda egy'.'-t úgy illesszetek be) [link]

Aki szeretné leirhatja azt is hogy neki hogyan zajlott, megkoszonnem. Kérlek titeket hogy normális válaszokat adjatok,fontos lenne számomra. Csak felső ívre kellene, nem biztos hogy látszik a képen. Köszönöm akik segitenenek!

2019. márc. 25. 15:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a válaszod, én várok egy kicsit vele aztán meglatom milesz.
2019. ápr. 11. 20:31
 12/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 18 alatt, akkor válaszd a tb támogatottat. Fényévekkel olcsóbb. Nekem alsó felső együtt 50 ezer lesz, és nekem nem kis résről van szó. Ismerőseimnek, akik magánba csináltatták, az egész 500 ezerre jött ki.
2019. jún. 8. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!