Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ti mire szoktatok gondolni a...

Ti mire szoktatok gondolni a fogorvosi székben ülve?

Figyelt kérdés
Kiesett a tömés az egyik fogamból, ès fèl fogan le is tört utána. Ki kell vésni. Mire gondoljak köben, hogy ne paràzzak annyira? Amugy is rettegek a fogorvostól.

#fogorvos #para #gondolatelterelès
2019. márc. 24. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak arra, hogy nincs mit tenni, úgyis kapok fájdalomcsillapító injekciót, aztán lesz, ami lesz.
2019. márc. 24. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"Nyugi, nyugi, csak lélegezz! Ki-be, ki-be, ki-be. Relax, easy!"
2019. márc. 24. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Verset szoktam mondani, vagy hallgatom ahogy a főorvos beszélget az asszisztenssel. Legutóbb az oktoberfesztről volt szó. Meg nézem a főorvos szemét (barna), borostáját, gondolkodom rajta, hogy most ő is ilyen közelről nézi a fejem... Vajon mit lát? És a lámpa, amivel a számba világít, úgy néz ki, mint egy dínó. Illetve van egy ablak pont szembe velem, de feljebb, ezért csak fákat látok, meg repülőket. Az asszisztensnek ki van lyukasztva a füle végig, vajon az nagyon fáj? Egyébként is, hogy mondják ki a nevét a fogorvosnak, tök fura. Hogy ejtik ezt?
2019. márc. 24. 19:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én arra gondolok, hogy milyen jó hogy automatikusan kapok injekciót. onnantól kezdve nincs mitől félni mert nem fáj. amúgy azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mi történhet épp a számban.
2019. márc. 24. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában beszélgetni szoktak úgyhogy azt szoktam hallgatni.
2019. márc. 24. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mikor kelhetek már fel...
2019. márc. 24. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Rég bejárt útvonalakat (nyaralások, túrázások) idézek fel a lehető legpontosabban.
2019. márc. 24. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Arra gondolok, hogy elég nyugtatót szedtem-e be, hogy túléljem.
2019. márc. 24. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én az elején izgulok mindig, mikor injekció után nekiáll. Bár nem tudom miért, mert nem egyszer volt már hogy érzetem amit csinált, szóltam és kaptam még szurit. Szerintem csak az eleje parázós, mikor már benne vagy, érzed hogy nem érzed (ja elég hülyén hangzik :D) akkor meg fogsz nyugodni, és alig várod hogy végre becsukhasd a szádat, erre fogsz gondolni. Amúgy én is ilyen parázós vagyok, egy fogamat el is vesztettem sajnos ez miatt, azóta túl vagyok kettő pici tömésen és fogszabi miatt kettőt húztak is, plusz egyet kiműtöttek íny alól. És rettentő büszke vagyok magamra :D Én szoktam nézni mit csinálnak, leginkább ezeken gondolkodom. Az mi, azt hova teszi, az miért kell, aha azt oda tette, hmm azután ez jön na akkor ez biztos ez vagy az volt :D Szerintem a lehető legrosszabb ha becsukod a szemed és próbálod kizárni. Sajnos sok orvos nem magyaráz, ha annyira félsz esetleg megkérheted mondja közben hogy mit csinál, mi következik stb. Ne izgulj, nem fogsz fájdalmat érezni, csak hogy matatnak.
2019. márc. 25. 08:51
 10/10 anonim válasza:
Fogszabályzós vagyok, szóval havonta járok. Én mindig a lámpát nézem, vagy a lábamat, néha rápillantok az orvos fejére, de nagyon fura közelről nézni, szóval inkább elkapom a tekintetem. És igen, hallgatom a beszélgetést
2019. márc. 30. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!