Fogszabályzás első heteiben milyen ételeket tudok megenni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 21:22
1/6 anonim válasza:
Szia! Pépeset, levest. Keményebb dolgok kizárva. Fogszabályzó készülék fogyókúrás eszköznek is hívom, mert képtelenség enni vele.
2/6 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van, minél puhább ételeket, de utána gyorsan hozzá fogsz szokni és szinte mindent tudsz majd vele enni!
Kitartás és türelem kell a fogszabihoz! Hajrá!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!
2010. júl. 4. 15:56
4/6 anonim válasza:
Hihi, én sokáig bébiételt ettem. :D Ha szereted a főzelékeket, egyél sokat, meg leveseket. :)))) Vagy husit jól felaprózva. :)
5/6 anonim válasza:
Ez teljesen hülyeség !!!!!
Nekem 1 hét után már nem fáj és akár mit megeszek kivéve a nagyon-nagyon kemény dolgokat + nem rágózok. Pépes kaját csak az első héten ettem. nem olyan szörnyű, ki lehet bírni
6/6 A kérdező kommentje:
Én is azt ettem kiprobáltam de nem nagyon jőtt be inkább maradok a leeseknél és a puhaa folyos ételeknél
2010. júl. 6. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!