Érdemes e gyökér csúcs rezekciot csinálni? Megmenthető e a fog? Meddig van fájdalom műtét után?
Èn mégegyszer csakis altatásban csinàltatnám, inkàbb szülnèk mégegyszer, az sem fàjt annyira, mint ez a műtét!!
Másnap már nem fàjt, de akkor... De a fog megmaradt
Nekem kb. 1 hónapja volt ilyen műtét! Most érzem azt hogy talán meggyógyult. Engem lelkileg megviselt a műtét, nagyon feldagadtam napokig, nem tudtam enni (kb 4 kg fogytam)! De szerintem én engedtem el túl magam... nagyon vigyáztam magamra!
De megérte, megmentette a doktor úr a fogamat. Többször (4x) hívott vissza ellenőrzésekre, volt varratszedés, chlorhexamedel kellet öblögetni. Betartottam minden, amit mondott az orvos. Még most is vigyázok, keményet nem harapok, kerülöm a huzatot. A teljes (belső gyógylás akár 1 év is lehet!Nekem am elölről a 2. fogam volt.
Előző: am. a műtét nekem nem fájt. Inkább utána. Engem a dagadás zavart, az volt kellemetlen. Ha hajoltam az is fáj, belenyílalt. 2 hétig egyedül hajat mosni se tudtam... Emelni végképp nem szabadot és hajolni se.
De szerintem nekem azért is volt nehezebb mer elől volt a fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!